Concept en creatie

4-brands heeft jarenlange ervaring op het gebied van:
  • brand activation en events
  • online- en offlinecommunicatie (above & below the line)
  • in-store en outdoorcommunicatie
Jij kunt rekenen op maximaal resultaat, dankzij onze relevante expertise en verrassende creativiteit.


 

Accountmanagement en Projectmanagement

Bij 4-brands heb je een eigen accountmanager: een gedreven contactpersoon die betrokken blijft van het begin tot het eind, dankzij liefde en kennis voor het vak.

Bij 4-brands heb je ook een eigen projectmanager. Hij zorgt ervoor dat je continu op de hoogte bent van het proces, en dat jouw opdracht wordt uitgevoerd zoals afgesproken: binnen het budget en volgens de afgesproken planning.


 

Design en DTP

Wij zorgen ervoor dat de vormgeving naadloos aansluit bij jouw merkwaarden en doelstellingen. Dit is dé manier om jouw doelgroep te bereiken. Om ze te boeien en te binden.

In onze dtp-studio maken we grafische bestanden op voor uiteenlopende doeleinden. We controleren deze en zorgen ervoor dat het eindresultaat doet wat wij beloven.Productie en Machines

Uitingen komen tot leven op onze productievloer. Iedere werkdag produceert ons moderne, uitgebreide machinepark zo’n 5.000 m2 aan uiteenlopend materiaal.

DOWNLOAD DE PDF MET TECHNISCHE INFORMATIE OVER ONS MACHINEPARK
4-BRANDS houdt van effectieve concepten en van strakke producties. Van samenwerken, mouwen opstropen en afspraken nakomen. Ons doel: uw merk een boost geven met oogstrelende in-store en outdoor communicatie. Van A tot Z. Wij beheren het gehele proces van visuele communicatie; van groot- tot kleinschalige producties. Onze uitdaging is om met creatieve, efficiënte en relevante visuele communicatie-oplossingen de steeds veranderende behoeften van uw doelgroep te blijven prikkelen. Wij streven ernaar de beste full-service-partner te zijn én te blijven op het gebied van visuele communicatie.

4-BRANDS.Concept & creatie, vormgeving, desktop publishing, projectmanagement, printproducties, montageservice van o.a. rebrandings, point of sale, visual brandings, stands, interieuren, evenementen, voor o.a. retail, merkfabrikanten, doe-het-zelfketens, resellers.
Zwenkgrasstraat 5
1313LC Almere
T +31 (0)36 767 16 00
info@4-brands.nl
KvK 32087224
BTW NL.81.16.81.129.B01