ALMERE, 4 januari 2016

Het begon met een simpele gedachte,
En het werd een groots en krachtig idee...


Dat idee hebben we de afgelopen maanden concreet en zorgvuldig uitgewerkt en daarmee een bedrijf gerealiseerd waarmee we u én uw doelgroep willen verwonderen, verbazen, boeien en binden met in het oog springende instore- en outdoorcommunicatie.
Een vernieuwend bedrijf waarbij het samenwerken mét, en het ontzorgen ván, onze opdrachtgevers centraal staat. Onderscheidend in service, prijs en kwaliteit – van concept tot montage.
Ons doel: merken naar grote hoogten brengen met slimme en effectieve ideeën, relevante en briljante materialen én met doelgerichte en persoonlijke zorg en begeleiding.
Together we boost your brand.

so simple. (reclame & design), Prints for Brands (visuele communicatie) en De Wild (multi-print solutions) heten voortaan:
4-BRANDS - creative in-store & outdoor communications. Eén bedrijf - één missie - multidisciplinair.

so simple. heeft een jarenlange offline en online communicatie-ervaring, zowel above als below the line. Van lokale tot internationale opdrachtgevers.
Daarnaast heeft so simple. zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in ruimtelijk ontwerp zoals POS-materialen, standontwerp, pop-upstores en projectinrichting.

Prints for Brands is ontstaan vanuit een samenwerking tussen De Wild-MPS en so simple., waarbij concept en productie elkaar naadloos aanvullen.

De Wild-MPS is een toonaangevend printbedrijf met een jarenlange ervaring in visuele communicatie van lokale tot internationale opdrachtgevers.
Van retailers en resellers tot doe-het-zelfketens. Gespecialiseerd in groot formaat textielprint.

 
4-BRANDS houdt van effectieve concepten en van strakke producties. Van samenwerken, mouwen opstropen en afspraken nakomen. Ons doel: uw merk een boost geven met oogstrelende in-store en outdoor communicatie. Van A tot Z. Wij beheren het gehele proces van visuele communicatie; van groot- tot kleinschalige producties. Onze uitdaging is om met creatieve, efficiënte en relevante visuele communicatie-oplossingen de steeds veranderende behoeften van uw doelgroep te blijven prikkelen. Wij streven ernaar de beste full-service-partner te zijn én te blijven op het gebied van visuele communicatie.

4-BRANDS.Concept & creatie, vormgeving, desktop publishing, projectmanagement, printproducties, montageservice van o.a. rebrandings, point of sale, visual brandings, stands, interieuren, evenementen, voor o.a. retail, merkfabrikanten, doe-het-zelfketens, resellers.
Zwenkgrasstraat 5
1313LC Almere
T +31 (0)36 767 16 00
info@4-brands.nl
KvK 32087224
BTW NL.81.16.81.129.B01